Audiotour buiten

“Kasteel niet te koop”

Auteur Jos Geevers uit Geldrop heeft in 2022 het boek geschreven “Kasteel niet te koop”. Dit boek vol met onwaarschijnlijke en nooit gebeurde verhalen is te koop bij het winkeltje bij de Kasteel Kinderboerderij en bij kantoorboekhandel Van Grinsven in Geldrop (€ 15).

Jos heeft enkele verhalen ingesproken en deze zijn te beluisteren door het aanklikken van de onderstaande geluidsfragmenten. Op elk gewenst moment van de dag kun je de buitenaudiotour volgen. De tour duurt ongeveer 40 minuten en loopt langs 6 plekken in het park.

De binnenaudiotour is alleen op zondagen tussen 14.00 en 17.00 uur te volgen door het scannen van de QR-codes in de betreffende kamers. Deze rondgang gaat door 7 ruimtes en duurt ruim 30 minuten. Ook tijdens de zomeropenstelling kun je de verhalen beluisteren. Klik hier voor de binnenaudiotour.

Hieronder staan de geluidsfragmenten op een rijtje in de juiste volgorde van de route.

De ruimtes zijn genummerd van 1 t/m 6.

MP3 geluidsfragmenten buitenaudiotour “Kasteel niet te koop”:

1 Intro en Bloemenhof 7:22

2 Kinderboerderij 5:37

3 Boom in park 5:09

4 Luiken kasteel 6:08

5 Washuis 7:03

6 Voedselbos en slot 7:43

Tekeningen door Kees Geevers

HET LANDGOED DAT PRIKKELT

Wat heeft Stichting Landgoed Kasteel Geldrop te bieden

Meer informatie over de verschillende onderdelen van Landgoed Kasteel Geldrop? Klik op een van de logo's om direct meer informatie te vinden over het desbetreffende onderdeel.