Zoektocht kasteel

Zoektocht Kasteel

Met de zoektocht gaan kinderen in de leeftijd van 7 tot 9 jaar onder begeleiding van een volwassene met een werkboekje in de hand door het kasteel. Door 17 vragen te beantwoorden maken zij op spelende wijze kennis met gebruiken van vroeger, de geschiedenis van kastelen in het algemeen en in het bijzonder die van Geldrop.

De zoektocht is bedoeld voor kinderen van 7, 8 of 9 jaar, onder begeleiding, op zondagen tussen 14.00 en 17.00 uur, zonder afspraak*. De tocht is ook mogelijk op dinsdag, donderdag en vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur voor schoolklassen en scoutinggroepen met kinderen in de leeftijd van 7 tot 9 jaar, onder begeleiding van volwassenen. Reserveren is noodzakelijk en kan op telefoonnummer 040 2801230, liefst 4 weken van tevoren voor minimaal 20 deelnemers.

* Op een beperkt aantal zondagen in het jaar vinden er speciale activiteiten plaats in het kasteel. Het is dan niet mogelijk om een kinderspeurtocht in het kasteel te houden.

HET LANDGOED DAT PRIKKELT

Wat heeft Stichting Landgoed Kasteel Geldrop te bieden

Meer informatie over de verschillende onderdelen van Landgoed Kasteel Geldrop? Klik op een van de logo's om direct meer informatie te vinden over het desbetreffende onderdeel.