Wil je graag jouw eigen feest samenstellen?

Stel jouw eigen feest samenstellen?

Wil je graag jouw eigen feest samenstellen? Dat kan! Samen met de specialisten van de Kasteelhoeve stellen we graag jouw ideale dag samen.

De mogelijkheden en stijlen op het landgoed zijn ongekend voor jouw ultieme feest. Maak een vrijblijvende afspraak en we helpen je graag.

Neem contact met ons op

 

In de Kasteelhoeve en buiten op het Landgoed zijn er talloze mogelijkheden om te toasten, dineren en te feesten. Zowel exclusief borrelen in de Oranjerie of chique dineren tussen de grote bomen. En als afsluiting van jullie trouwdag natuurlijk een feest in de Pronckzaal van de Kasteelhoeve!

In het kasteel kun je een uitgebreide trouwborrel met bruidstaart en een flute Cava voor je gasten regelen. Of juist een uitgebreid diner in de sfeervolle salon van het kasteel. Het is allemaal mogelijk! We hebben mogelijkheden en kamers van 15 tot 150 personen in het kasteel. De kamers kijken allemaal uit op de landschapstuin. Bij de entree van het kasteel is het tevens mogelijk om buiten te borrelen, dineren of juist te genieten van een heerlijke BBQ.

HET LANDGOED DAT PRIKKELT

Wat heeft Stichting Landgoed Kasteel Geldrop te bieden

Meer informatie over de verschillende onderdelen van Landgoed Kasteel Geldrop? Klik op een van de logo's om direct meer informatie te vinden over het desbetreffende onderdeel.