Spellen en zoektochten in en rond het kasteel

Slimme speurders spel voor schoolklassen

Van de donkere kelder tot de stoffige zolder speuren kinderen naar opdrachten om meer te weten te komen over o.a. de oude gebruiken van de vorige bewoners van het kasteel. Een educatief spel speciaal opgezet voor kinderen van groep 7 en 8 door de gidsen van het kasteel.

De klassen worden verdeeld in drie groepjes van ongeveer 10 kinderen. Onder begeleiding van een onderwijzer of ouder lopen zij door bepaalde ruimtes in het kasteel. Zij krijgen een boekje mee waarin opdrachten staan. Dit boekje mogen ze later mee naar huis nemen. Het spel duurt maximaal 75 minuten.

Reserveren kan op telefoonnummer 040 2801230, liefst 4 weken van tevoren voor minimaal 20 deelnemers. Op maandag en woensdagochtend is het niet mogelijk een speurdersspel te houden.

Zoektocht voor schoolklassen

Een educatief spel speciaal opgezet voor kinderen van groep 5 en 6 door de gidsen van het kasteel.

De klassen worden verdeeld in drie groepjes van ongeveer 10 kinderen. Onder begeleiding van een onderwijzer of ouder lopen zij door bepaalde ruimtes in het kasteel. Zij krijgen een boekje mee waarin opdrachten staan. Dit boekje mogen ze later mee naar huis nemen. Het spel duurt maximaal 45 minuten.

Reserveren kan op telefoonnummer 040 2801230, liefst 4 weken van tevoren voor minimaal 20 deelnemers. Op maandag en woensdagochtend is het niet mogelijk een zoektocht te houden.

Kasteelkwis voor volwassenen

De Kasteelkwis is een speurtocht voor volwassenen door verschillende ruimtes van het kasteel. Afhankelijk van de personen kan de opdracht binnen 75 minuten zijn voltooid. De deelnemers dienen antwoorden te geven op bepaalde vragen. Zij verzamelen als het ware letters die een woord vormen. Het spel kan alleen of in groepen worden gespeeld.

Op zondagen is de Kasteelkwis te spelen met als starttijden tussen 14.00 en 15.30 uur. De kosten bedragen € 2,50 p.p.

Vraag aan de suppoosten de formulieren.

HET LANDGOED DAT PRIKKELT

Wat heeft Stichting Landgoed Kasteel Geldrop te bieden

Meer informatie over de verschillende onderdelen van Landgoed Kasteel Geldrop? Klik op een van de logo's om direct meer informatie te vinden over het desbetreffende onderdeel.