Rondleiding kasteel

Rondleiding door Kasteel Geldrop

Een enthousiaste groep gidsen van Kasteel Geldrop geeft op aanvraag rondleidingen door het kasteel. Daarbij vertellen zij vele interessante verhalen over de geschiedenis van Kasteel Geldrop en haar bewoners. Deze rondleidingen duren ongeveer een uur en vooraf reserveren is noodzakelijk.

Wat is er te zien?

In het kasteel zijn een aantal 19de-eeuwse stijlkamers te bezoeken, ingericht met authentiek meubilair. De gidsen nemen je graag mee naar de werkkamer van de baron, de salon, eetkamer of de oude kelder. Op de eerste verdieping is een collectie oude foto’s uit Geldrop te bezichtigen.

Specificaties rondleiding

Duur rondleiding
45 - 60 minuten
Prijs
€9 per persoon
Grootte groep
Minimaal 6 personen, met een max van 15 personen per groep
Taal rondleiding
Taal rondleiding is Nederlands en op speciaal verzoek in het Engels, Duits of Frans
Reserveren
Minimaal twee weken van tevoren reserveren
Startplaats
Bij de voordeur van het kasteel

Mocht je tijdens de openstelling op zondagen door het kasteel willen lopen zonder gids en toch iets van de geschiedenis te horen krijgen, download dan onze audiotour.

Je gegevens

Vul hieronder je gegevens in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op (alleen bestemd voor gereserveerde rondleidingen).


 

HET LANDGOED DAT PRIKKELT

Jouw zakelijke evenement

Bij Landgoed Kasteel Geldrop

Sinds de heren van Geldrop het kasteel in de 14de eeuw hebben opgetrokken in een moerassig gebied langs de Kleine Dommel, is het in de afgelopen 650 jaar meerdere malen verwoest, herbouwd en verbouwd. Sinds 1870 is er echter weinig veranderd. De tuinen en bijgebouwen dateren rond deze tijd, evenals het interieur.

Neem nu contact op