Vrijwilliger worden bij Landgoed Kasteel Geldrop

Vrijwilliger worden bij de stichting?

Bij het kasteel, de kinderboerderij en in de tuin zijn ruim 140 vrijwilligers werkzaam. Zonder deze vrijwilligers kunnen vele activiteiten niet plaatsvinden. Ook een groot deel van het onderhoud wordt door hen gedaan.

De bloemdecoraties in het kasteel worden wekelijks opnieuw gemaakt door vier vrijwillige krachten. Vrijwilligers verzorgen verder rondleidingen, zijn werkzaam in de bibliotheekcommissie, de Oudheidkamer, surveilleren tijdens openstellingstijden en verzorgen het onderhoud van de Bloemenhof en de Zintuigentuin. Meer dan de helft is werkzaam op de kinderboerderij als dierverzorger, terreinmedewerker of gast heer of vrouw. Daarnaast zijn ook alle bestuursleden en adviseurs werkzaam op vrijwillige basis.

Wat deze mensen gemeen hebben, is dat zij allen het landgoed een warm hart toedragen. Jaarlijks worden een aantal activiteiten voor de vrijwilligers georganiseerd zoals: de jaarlijkse barbecue, lezingen, een excursie en een kerstbrunch.

Interesse om vrijwilliger te worden? Neem contact op met het kantoor van het kasteel of de kinderboerderij.

Meld je aan als vrijwilliger

HET LANDGOED DAT PRIKKELT

Wat heeft Stichting Landgoed Kasteel Geldrop te bieden

Meer informatie over de verschillende onderdelen van Landgoed Kasteel Geldrop? Klik op een van de logo's om direct meer informatie te vinden over het desbetreffende onderdeel.