Vrienden van Landgoed Kasteel Geldrop

Word Vriend van Landgoed Kasteel Geldrop!

De Vriendenorganisatie van Landgoed Kasteel Geldrop is in het leven geroepen om de band tussen de inwoners van Geldrop-Mierlo en het Landgoed te versterken. Met deze vriendschap steun je het landgoed zodat er zaken aangeschaft kunnen worden waar anders geen financiële mogelijkheden voor zijn. Zo zijn er in het verleden dankzij de Vrienden onder andere bankjes in het park gekomen, nieuwe gordijnen in de Panoramakamer van het kasteel en kon er mede dankzij de Vrienden nieuwe kleding aan worden geschaft voor de vrijwilligers van de Kasteel Kinderboerderij.

Als Vriend word je op de hoogte gehouden van de activiteiten die op het Landgoed plaatsvinden, kun je deelnemen aan activiteiten speciaal voor Vrienden en krijg je bovendien bovendien korting op diverse activiteiten en producten.

In het kort:

  • Je steunt Landgoed Kasteel Geldrop
  • Elke 2 maanden ontvang je de nieuwsbrief van het landgoed
  • Speciale activiteiten voor Vrienden
  • Diverse winacties en kortingen

Word Vriend en steun het landgoed:

per jaar: €50,00 (meest gekozen) of een ander bedrag naar keuze

(minimaal €30,00 per jaar)

of

per maand: €5,00 of een ander bedrag naar keuze

(minimaal €2,50 per maand)

Mail ons via onderstaande knop en geniet direct van alle extra’s die het landgoed je als Vriend te bieden heeft!

Meld je aan als vriend van de stichting

WINACTIE!
Als Vriend 4 kaartjes winnen voor Griezelig Geldrop-Mierlo? Stuur vóór 5 november een mailtje naar vrienden@kasteelgeldrop.nl. De winnaar krijgt op 6 november bericht.

In oktober konden Vrienden gratis deelnemen aan een rondleiding over het landgoed. Na afloop was er tijd om bij te praten onder het genot van een kop koffie of thee met iets lekkers.

De gelukkige winnaars van een rondleiding over het landgoed speciaal voor Vrienden, september 2020.

Melanie van Bommel (links) en Karin Fase (rechts) vormen samen de commissie Vrienden van Landgoed Kasteel Geldrop. Lees meer over hun plannen op https://www.ed.nl/geldrop-mierlo-nuenen/kasteel-geldrop-zoekt-nieuwe-en-jongere-vrienden~abc9a3d8/

HET LANDGOED DAT PRIKKELT

Wat heeft Stichting Landgoed Kasteel Geldrop te bieden

Meer informatie over de verschillende onderdelen van Landgoed Kasteel Geldrop? Klik op een van de logo's om direct meer informatie te vinden over het desbetreffende onderdeel.