Vrienden van Landgoed Kasteel Geldrop

Word Vriend van

Landgoed Kasteel Geldrop!

Als Vriend word je op de hoogte gehouden van de activiteiten die op het Landgoed plaatsvinden, kun je deelnemen aan activiteiten speciaal voor Vrienden en krijg je bovendien korting op diverse activiteiten en producten. Jouw bijdrage gebruiken we om het landgoed mooier, leuker en duurzamer te maken. Zo is er dankzij de Vrienden een drinkwaterpunt in de Bloemenhof gekomen en zijn er energiezuinige lampen geplaatst in de expositieruimte van het kasteel.

In het kort:

  • Je steunt Landgoed Kasteel Geldrop
  • Speciale activiteiten voor Vrienden
  • Diverse winacties en kortingen
Meld je aan als Vriend

Vriend worden kan al vanaf €30,00 per jaar of €2,50 per maand. Meld je aan via onderstaande knop en je kunt direct profiteren van alle voordelen die een Vriendschap te bieden heeft!

 

Meld je aan als Vriend van Landgoed Kasteel Geldrop
Belastingvoordeel met ANBI-regeling

Landgoed Kasteel Geldrop is een culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit houdt in dat je zowel eenmalige als meerjarige giften aan het landgoed onder voorwaarden kunt aftrekken van de belasting. Het formulier dat je nodig hebt bij meerjarige giften, download je hier. Wil je meer informatie over deze fiscaal gunstige regeling? Kijk dan op de website van de belastingdienst.

Acties en voordelen

voor Vrienden

Gratis lezing Expositie “BALANS” van Harry de Beer

Vanaf zondag 3 maart t/m zondag 28 april exposeert beeldend kunstenaar Harry de Beer (1949) zijn kunstwerken in Kasteel Geldrop. Speciaal voor de Vrienden vertelt hij op woensdag 10 april om 14.00 uur meer over zijn werk in een vraaggesprek met Jan Vellekoop. Uiteraard is er ook de gelegenheid de expositie te bezoeken en we sluiten de middag gezellig af met een kop koffie of thee. Vrienden kunnen max. 2 plaatsen gratis reserveren door uiterlijk 5 april een mail te sturen naar vriendenkasteelgeldrop@gmail.com.

Gratis plantje tijdens de Landgoeddag

Tijdens de Landgoeddag op 1 april hebben we natuurlijk weer een leuke actie voor de Vrienden. In onze Landgoedwinkel in het kasteel kun je als Vriend een tegoedbon halen. Met deze bon kun je bij de plantenverkoop in de Bloemenhof gratis een plantje uitzoeken (max. 1 bon per Vriend, alleen geldig tijdens de Landgoeddag).

HET LANDGOED DAT PRIKKELT

Wat heeft Stichting Landgoed Kasteel Geldrop te bieden

Meer informatie over de verschillende onderdelen van Landgoed Kasteel Geldrop? Klik op een van de logo's om direct meer informatie te vinden over het desbetreffende onderdeel.