Vrienden van Landgoed Kasteel Geldrop

Word Vriend van

Landgoed Kasteel Geldrop!

Als Vriend word je op de hoogte gehouden van de activiteiten die op het Landgoed plaatsvinden, kun je deelnemen aan activiteiten speciaal voor Vrienden en krijg je bovendien korting op diverse activiteiten en producten. Jouw bijdrage gebruiken we om het landgoed mooier, leuker en duurzamer te maken. Zo is er dankzij de Vrienden een drinkwaterpunt in de Bloemenhof gekomen en zijn er energiezuinige lampen geplaatst in de expositieruimte van het kasteel.

In het kort:

  • Je steunt Landgoed Kasteel Geldrop
  • Speciale activiteiten voor Vrienden
  • Diverse winacties en kortingen
Meld je aan als Vriend

Vriend worden kan al vanaf €30,00 per jaar of €2,50 per maand. Meld je aan via onderstaande knop en je kunt direct profiteren van alle voordelen die een Vriendschap te bieden heeft!

 

Meld je aan als Vriend van Landgoed Kasteel Geldrop
Belastingvoordeel met ANBI-regeling

Landgoed Kasteel Geldrop is een culturele Algemeen Nut Beogende Instelling (ANBI). Dit houdt in dat je zowel eenmalige als meerjarige giften aan het landgoed onder voorwaarden kunt aftrekken van de belasting. Het formulier dat je nodig hebt bij meerjarige giften, kun je opvragen door ons een mailtje te sturen via vriendenkasteelgeldrop@gmail.com

Wil je meer informatie over deze fiscaal gunstige regeling? Kijk dan op de website van de belastingdienst.

Acties en voordelen

voor Vrienden

Win een kijkje achter de schermen bij de Kasteel Kinderboerderij

Speciaal voor onze jonge Vrienden hebben we dit keer een leuke actie: win 2 kaartjes voor een exclusief kijkje achter de schermen bij de Kasteel Kinderboerderij! Je mag komen op plaatsen waar normaal gesproken alleen de medewerkers van de kinderboerderij komen, we vertellen je alles wat je wilt weten over de dieren én je mag een handje meehelpen! Natuurlijk krijg je na al dat harde werken ook wat te drinken met iets lekkers erbij. Dit kijkje achter de schermen is geschikt vanaf 6 jaar. Er zijn 2×2 plaatsen te winnen voor zondag 22 september van 9.30-11.30 uur.

Vrienden kunnen kans maken door een mail te sturen naar vriendenkasteelgeldrop@gmail.com o.v.v. actie kinderboerderij. Ben je nog geen Vriend maar wil je ook kans maken op dit leuke uitje? Vriend worden kan al vanaf € 2,50 per maand, je steunt hiermee Stichting Landgoed Kasteel Geldrop én kunt deelnemen aan allerlei leuke acties en activiteiten zoals deze winactie. Meld je aan via knop hiernaast en zet in het opmerkingenveld ‘actie kinderboerderij’, dan loot je direct mee. Meedoen kan tot 10 september, de winnaars krijgen uiterlijk 14 september bericht.

HET LANDGOED DAT PRIKKELT

Wat heeft Stichting Landgoed Kasteel Geldrop te bieden

Meer informatie over de verschillende onderdelen van Landgoed Kasteel Geldrop? Klik op een van de logo's om direct meer informatie te vinden over het desbetreffende onderdeel.