Sponsoren

De Kinderboerderij krijgt een basissubsidie van de gemeente maar moet daarnaast zelf inkomsten genereren. We doen dit door middel van evenementen en de verkoop vanuit ons winkeltje. Maar de opbrengsten hiervan zijn zeer beperkt.
Uw steun is dus van groot belang. Er zijn namelijk altijd wensen die alleen gerealiseerd kunnen worden als er geld binnenkomt.

Vriend van de Kinderboerderij

U kunt Kasteel Kinderboerderij steunen door voor (minimaal) €25,- per jaar “Vriend van de boerderij” te worden. U krijgt als vriend een aantal malen per jaar de nieuwsbrief toegestuurd en 1 x per jaar iets speciaals.

U kunt op de Kinderboerderij een formulier afhalen waarmee u zich kunt opgeven als Vriend, of dit formulier hier downloaden en thuis vast invullen. U mag het formulier ingevuld bij de kinderboerderij afleveren of u kunt het via de post sturen. Vriend worden gaat via een automatische incassoprocedure.

Dank voor uw bijdrage van €25,- namens alle medewerkers van Kasteel Kinderboerderij!

In natura steunen

Wilt u ons steunen door schenking van spullen? Vaak hebben we allerlei dingen nodig die mensen soms kwijt kunnen. Denk aan ongebruikt hout voor een bouwproject, of grote schone handdoeken voor de dieren als zij gewassen moeten worden om medische redenen.
Heeft u iets in huis wat u graag aan ons wil schenken? We vinden het fijn als u ons belt of op andere wijze contact met ons opneemt. We kunnen dan samen kijken of de producten die u heeft op dit moment nuttig voor ons zijn.

Eenmalige donatie

Vindt u het fijn ons eenmalig met een geldbedrag te steunen? Wij zijn daar ontzettend blij mee! Kasteel Kindeboerderij is een ANBI en uw gift is daarom eventueel belastingaftrekbaar. Kijk daarvoor op www.belastingdienst.nl/giften.

Kasteel Kinderboerderij  heeft een bankrekening bij Rabobank Dommelstreek, gevestigd te Geldrop. De rekening is op naam van Stichting Landgoed Kasteel Geldrop (Kinderboerderij).

Ons rekeningnummer is: NL57 RABO 0149 3961 98

Voor onze administratie is het prettig als u de donatie vermeld onder “Sponsor – Particulier”. Als u een specifiek doel in ogen heeft voor het geld, kunt u dat er ook bij vermelden. Wij proberen hier altijd rekening mee te houden.
Hartelijk dank!

Dankzij onze sponsors blijven wij open

Zonder onze sponsors zouden wij, net zoals zonder subsidie, niet kunnen bestaan. We zijn dan ook erg dankbaar dat de volgende bedrijven ons op permanente of regelmatige wijze sponsoren.

FEI Electron Optics BV Eindhoven

 

040 Fit en Sportcentrum Harks doneren hun lege flesjes ivm statiegeld aan ons.

Bovenstaande bedrijven sponsoren ons voor de nieuwbouw van het hoofdgebouw. Bedankt! Heel erg fijn.

 

Gemeente Geldrop-Mierlo maakt meer geld vrij voor Kasteel Kinderboerderij

In het Eindhovens Dagblad kon je lezen dat de gemeente Geldrop-Mierlo meer budget heeft vrijgemaakt voor onze kinderboerderij. Met deze extra financiering kunnen wij vrijwilligers die niet (of nauwelijks) aan regulier werk kunnen komen doordat zij bijvoorbeeld extra begeleiding nodig hebben, een veilige en goed begeleide werkplek bieden. Deze vrijwilligers hebben wij al in dienst en zij kunnen nu dus gewoon blijven! We zijn heel blij dat wij onze hard werkende, fijne en zeer gewaardeerde mensen kunnen behouden en blijven steunen. Wij vinden het dan ook erg prettig dat gemeente Geldrop-Mierlo hier het nut van ziet en ons steunt! Lees hier het gehele artikel. Mocht u naar aanleiding van dit artikel vragen voor ons hebben, dan vragen wij u deze via het contactformulier aan ons te richten of door contact op te nemen met Monique Peeman, de beheerder van onze kinderboerderij.

NIEUW: Stultiens Group V.O.F. – naambordjes en straatnaamborden

Heb je ons nieuwe geitenpleinbord al gezien? Dankzij de gulle en originele gift van Stultiens Group, de mensen achter de slimme site naambordje voordeur hebben we nu een heus straatnaambord midden op ons geitenplein staan. Zo kan iedereen zien waar onze geiten (en natuurlijk schapen) zich het liefst verzamelen. Stultiens Group kwam zelf met het leuke idee om ons een straatnaambord te schenken. Ze staan bekend om hun excellente naambordjes voor bij je eigen voordeur en bij bedrijven. Je kunt op hun site de meest originele maar ook klassieke naambordjes vinden; van prachtig hout tot strak RVS en rustieke leisteen. Daarnaast hebben ze dus ook échte straatnaamborden. Neem maar eens een kijkje. Wij zijn ze in ieder geval bijzonder dankbaar voor dit prachtige bord!

Etteplan (via Hans Onstenk)

Wat zijn we blij dat in oktober 2018 Hans Onstenk met behulp van sponsoring door Etteplan de halve marathon in Eindhoven heeft gerend! Hij heeft ons het geld wat hij ervoor binnenhaalde gegeven. Meer interesse in engineering bedrijf Etteplan? Kijk eens op hun nederlandstalige site. Ook dit jaar, 2019, loopt Hans weer de halve marathon en doneert hij de opbrengst aan de kinderboerderij. Dankjewel Hans en Etteplan!

Samenwerkingssponsoring Kune Kune varkentjes, Sjefke en Boris

Na de dood van varken Bertha wilden we Ernie niet alleen zijn laatste jaren laten slijten. We hebben nog geen garantie dat ze ook echt samen kunnen zitten, maar sinds de komst van Sjefke en Boris is het weer een stuk gezelliger in de varkenshoek; ook Ernie vindt ze zeer interessant! Deze nieuwe biggetjes waren er nooit geweest zonder een legio aan hulp: Keurslager Johan Reef, John Vermeulen Fietsplezier, Boekhandel van Grinsven, vrijwilligers Ali, Twan, Hans en Anneke, de bijdragen van bezoekers via Yorki (het spaarkvarken) en een aantal andere mensen. Wij danken alle gulle gevers heel hartelijk!

Rabobank Dommelstreek

De Rabobank in Geldrop heeft ons door middel van de clubactie, al vaak een flink bedrag gegeven om onze kinderboerderij op te knappen en nog leuker te maken. Zo hebben zij ons onder meer geholpen met de betaling van alle speeltoestellen. Hartelijk Dank!

Rabobank heeft eind december 2019 een bedrag van 500,00 euro geschonken als bijdrage voor nieuw hekwerk rond de geitenweide.

Lucky Rabbit Design

Al jaren is Lucky Rabbit onze hulp als we met lastige IT-vragen zitten of met netwerkproblemen.  Ze hebben onze vorige twee websites gemaakt (toen we nog als zelfstandige stichting door het leven gingen). Verder heeft Lucky Rabbit geholpen met het programmeren van de kassa en geholpen aan een pinsysteem te komen.

Meeuws Decoraties

Meeuws Decoraties schonk ons de belettering voor onze ezelkar. Al onze menners zijn gecertificeerd om met kinderen te mogen rijden. Het goed zichtbare logo zorgt voor extra aandacht voor ons. We zijn dus bijzonder dankbaar aan meeuws decoraties voor deze zeer nuttige schenking!

Dinamo Fonds

We hebben een bijdrage van het Dinamo Fonds gekregen om een riolering aan te leggen naar de quarantainestal. Stichting Dinamo Fonds zet zich in voor natuurbehoud, dierenwelzijn en monumentenzorg. Vind meer info op dinamofonds.nl. Daar zijn we ontzettend dankbaar voor! We waren blij verrast met deze bijzondere gift die we afgelopen november 2017 hebben mogen ontvangen. Hartelijk dank, Dinamo Fonds!

Karoesell

Wij zijn bijzonder dankbaar met de gulle donatie van Kringloopwinkel Karoesell in Woensel, Eindhoven. Met het recent gedoneerde bedrag (schenking in eind 2017) kunnen wij in de toekomst betere hekken om ons terrein plaatsen. Dat is nodig om onze geiten en jongen lammeren veilig binnen het terrein te houden. We moeten nog even doorsparen voor we dit project kunnen uitvoeren maar zijn ontzettend blij dat het totaalbedrag nu met dank aan Karoesell in zicht komt. Bezoek hen eens in de winkel, hun eigen site, of hun facebook pagina.

Albert Heijn Geldrop (Heuvel)

Sind begin 2013 sponsort Albert Heijn (Heuvel, Geldrop) ons. Op alle boodschappen die we bij Albert Heijn doen krijgen we 10% korting. Hartelijk Dank Albert Heijn!

Gamma Geldrop

Van de Gamma in Geldrop krijgen wij korting op spulletjes die we nodig hebben m.b.t bijvoorbeeld het onderhoud van de gebouwen en apparaten. Daarnaast geven ze ons regelmatig fruit mee voor de dieren. Nou mogen de dieren er niet teveel van eten, maar deze extra’tjes stellen ze zeer op prijs; en wij dus ook! Dankjewel Gamma Geldrop!

Wim Leenen, Groentespecialist uit Eindhoven

Wim Leenen, groentespecialist uit Eindhoven, sponsort de boerderij met overgebleven fruit en groente. Wim staat op woensdag met zijn groente- en fruitkraam op de Geldropse markt. Dank je wel Wim Leenen!

J&J productions, Emopad te Geldrop

J&J productions heeft voor de kinderboerderij gratis allemaal bordjes met informatie over de dieren geschonken. De bordjes zijn weer- en kleurbestendig en kunnen buiten op het terrein gehangen worden zonder dat de tekst en foto’s na drie regenbuien weer door elkaar lopen. We zijn er heel erg blij mee en nodigen iedereen uit om binnenkort eens te komen kijken.

Kuhn

Landbouwmachine bedrijf Kuhn-Geldrop BV heeft twee locker kastjes gedoneerd aan Kinderboerderij Geldrop. Sindsdien kunnen de vrijwilligers hun kleding en spullen veilig opbergen. Bedankt!

MamyLoe – Lovely places for kids

MamyLoe dragen wij een warm hart toe. MamyLoe zet zich in als informatiebron voor wat er zoal te doen is met kinderen in de omgeving. MamyLoe vermeldt ons op hun site als leuke activiteit in de regio Eindhoven. Momenteel zet MamyLoe zich vooral in voor dingen te doen in de omgeving van Eindhoven en Den Bosch. Ze zijn te vinden op www.mamyloe.nl

Mej. Appelboom

Mejuffrouw Appelboom draagt ons een warm hart toe en wilde ons graag helpen. We hadden nog behoefte aan werkkleding waarmee we ons allen degelijk en uniform kunnen kleden. Zo kunnen wij lekker aan de slag en zijn we goed herkenbaar voor bezoekers met eventuele vragen. Mevr. Appelboom heeft ons geholpen met de aanschaf van vesten, polo’s en bodywarmers met het kinderboerderij logo. We zijn haar erg dankbaar voor haar financiële steun!

Go-Kids

Bij Go-Kids regio Eindhoven vind je leuke tips om eropuit te gaan met je kinderen in en rondom Eindhoven. Ze hebben allerlei leuke uitjes, kinderactiviteiten, sport- en creatieve clubs voor kids, kindvriendelijke restaurants én kinderfeestjes rondom Eindhoven voor je op hun site gezet. Klik hier voor de Go-Kids site regio Eindhoven, of gebruik het als vertrekpunt voor het zoeken naar uitjes in andere regio’s.

ASML heeft eind december een bedrag van 500,00 euro geschonken dat we gaan gebruiken als bijdrage voor nieuw hekwerk rond de geitenweide. Bedankt!

van de Putschool heeft de opbrengst van hun kerstmarkt aan de boerderij geschonken. Hiervan kunne we komend voorjaar een nieuwe hooiruif kopen. Bedankt!

Naast de hierboven genoemde sponsors, zijn er nog genoeg sponsors uit zowel het bedrijfsleven als de private sector die wij erg dankbaar zijn. Voorbeelden zijn Dinamo Fonds en Karoesell, de kringloopwinkel uit Eindhoven. Bij deze dus nogmaals: Ondanks dat uw naam hier eventueel niet tussen staat, stellen wij uw bijdrage enorm op prijs. Hartelijk Dank voor uw inzet!

HET LANDGOED DAT PRIKKELT

Wat heeft Stichting Landgoed Kasteel Geldrop te bieden

Meer informatie over de verschillende onderdelen van Landgoed Kasteel Geldrop? Klik op een van de logo's om direct meer informatie te vinden over het desbetreffende onderdeel.