Onze pensionmogelijkheden voor kleine dieren

De vakantieplek bij uitstek

Al jaren is de kinderboerderij hét opvangadres voor uw konijnen en cavia’s tijdens de vakantie. Dat geldt zowel voor de grote zomervakantie, als voor andere vakantiemomenten. Uw huisdier wordt bij ons met liefde verzorgd. De konijnen of kleine knaagdieren krijgen het liefst hun eten van thuis mee zodat het snel vertrouwd voelt. Daarnaast proberen we hen zoveel mogelijk dagelijks in de ren te zetten om heerlijk de pootjes te strekken.

De kosten en reservering
Per dier kost het pension € 4,00 per dag. Bovenop dit bedrag rekenen we een startbedrag van €7,50 per gereserveerd hok. Wel op tijd reserveren! Vooral schoolvakanties zijn erg populair en wij hebben maar heel beperkt ruimte. Het totale bedrag moet betaald zijn, dan pas geldt uw reservering.

Voor informatie & reservering kunt u elke dag tussen 10.00 -16.30 uur bellen met de kinderboerderij. Of stuur ons een bericht via het contactformulier.

Zeven dagen per week
U kunt in principe voor elke dag van de week wel een breng- of ophaalafspraak maken. U bent dus niet gebonden aan een standaard begin- of einddag voor de pensionperiode.

Eigen hok of niet
De konijnen en cavia’s worden in een hok van de kinderboerderij geplaatst. Kleinere knaagdieren zoals hamsters en ratten nemen we niet aan.

HET LANDGOED DAT PRIKKELT

Wat heeft Stichting Landgoed Kasteel Geldrop te bieden

Meer informatie over de verschillende onderdelen van Landgoed Kasteel Geldrop? Klik op een van de logo's om direct meer informatie te vinden over het desbetreffende onderdeel.