Kinderfeestjes

Kinderfeestjes

Vier je kinderfeestje tussen de dieren!
Altijd al een kinderfeestje tussen de dieren bij de kinderboerderij willen vieren? Dat kan! Een kinderfeestje op de boerderij bevat allerlei onderdelen. Zo wordt er geknutseld of een verhaaltje verteld en er worden spelletjes gedaan. Voor oudere kinderen is ook een opdrachtentocht mogelijk. Natuurlijk ga je ook op bezoek bij verschillende dieren op de boerderij. De dieren mogen dan onder begeleiding van een van onze medewerkers worden gevoerd en geaaid. De kinderen krijgen natuurlijk zelf ook iets lekkers te drinken en te snoepen. Heb je interesse om een feestje te laten organiseren bij ons? Neem dan graag minimaal 14 dagen van tevoren contact met ons op.

Alles verzorgd
We nemen het werk uit handen. Het kinderfeestje wordt namelijk geheel georganiseerd door medewerkers van de kinderboerderij. Toch vinden we het leuk als de ouders actief aan het feestje willen deelnemen tijdens het feest zelf. Zo voelt het kind zich nog meer in het zonnetje gezet en kunnen jullie het achteraf thuis nog eens bespreken.

Naar wens aangepast
De kinderboerderij biedt voor partijtjes een aantal activiteiten afhankelijk van leeftijd, groepsgrootte en interesse van het kind. Alles wordt gepland in overleg met de ouders en het feest kan naar wens aangepast worden. Extra’s zijn soms mogelijk (afhankelijk van de bezetting) zoals een bezoekje bij de ezels of de varkens.

Cadeautjes en taart
Bij een echt feest horen vaak cadeautjes. Als u tijdens het kinderpartijtje cadeautjes wil laten uitpakken op de kinderboerderij kan dat.
En de taart? Die gaat ook gewoon mee. Wij kunnen deze voor de jarige en de gasten uitserveren.
Graag horen wij het van tevoren als u bij ons de cadeautjes wil laten uitpakken of koek of taart wil laten uitdelen.

Hatsjie! Allergie!
Zit er een kind in de groep met een allergie? (Bijvoorbeeld voor een van de dieren of een voedselallergie.) Dat horen we graag van tevoren. Zo kunnen we er beter rekening mee houden.

Hoeveel kost dat?
De kosten zijn €9,50 per kind. Er doen minimaal 5 kinderen aan mee en maximaal 10.

Tijd en Plaats
De feestjes vinden plaats op zaterdagmiddagen van 14.00 uur tot 16.00 uur. In overleg is een zondagmiddag of woensdagmiddag (zelfde tijd) soms ook mogelijk.

De belangrijkste punten op een rij

  • 14 dagen van tevoren aanvragen en reserveren.
  • Voor 5 tot 10 kinderen
  • Op zaterdag of woensdag van 14uur tot 16uur.
  • € 9,50 per kind inclusief koekje, drankje, rondleiding, spelletjes…
  • Feest kan worden aangepast naar wens
  • Taart uitdelen of cadeautjes uitpakken? Dat kan. Meldt het ons.
  • Allergieën? Even doorgeven.
  • Minder dan vijf kinderen? Het gaat helaas niet door.

HET LANDGOED DAT PRIKKELT

Wat heeft Stichting Landgoed Kasteel Geldrop te bieden

Meer informatie over de verschillende onderdelen van Landgoed Kasteel Geldrop? Klik op een van de logo's om direct meer informatie te vinden over het desbetreffende onderdeel.