Groepsbezoek kinderboerderij

Bezoek ons met een groep

Ook met een groep ben je van harte welkom bij de Kinderboerderij tussen 10.00-15.00 uur op weekdagen. Weekenden gaan in overleg. Om te zorgen dat er bij groepen (vanaf 8 pers.) genoeg personeel aanwezig is, graag een week of meer van tevoren contact met ons opnemen.

Teambuilding- en vrijgezellen- en ezelactiviteiten vinden soms ook bij ons plaats. Wil je misschien iets met de ezels doen (beperkt mogelijk), tussen de varkens kroelen of lekker meewerken en wil je hier meer over weten, neem dan contact op met ons en we bespreken wat er mogelijk is tussen de dieren!

Zelf  een groepsbezoek begeleiden mag, maar een bijdrage in de vorm van voer voor de dieren, een ijsje, een kan koffie of een bijdrage in ons spaarvarken wordt zeer op prijs gesteld.

Voor groepsbezoeken die door de medewerkers van de kinderboerderij mede begeleid worden vragen we een kleine vergoeding van 1,50 per kind.

Eigen lunch, gekochte snack of picknickmand?
Je mag iets kleins aan eten en drinken meenemen, maar grote lunches zijn niet gewenst, evenals tassen vol snacks. Deze kun je in het kasteel park gebruiken, niet op de kinderboerderij. Een toiletbezoek is bij ons altijd gratis. De kinderboerderij vraagt geen entree. Dat betekent dat we onze inkomsten halen uit donaties, verkoop uit ons winkeltje en een beperkte subsidie. We waarderen het dan ook bijzonder als u iets wilt kopen in ons winkeltje of een donatie in ons spaarvarken / kinderboerderijbox wilt doen.

Naast de donatie hebben we ook warme chocolademelk, drinkpakjes, ijsjes en andere voorverpakte snacks. Voor elk wat wils.

En wat eten de dieren?
Helaas mogen de dieren niet worden gevoerd met zelf meegebracht eten. Voer voor de dieren kan in onze winkel gekocht worden.

Stoelen en tafels reserveren
Blijf je wat langer met de groep op de kinderboerderij? Dan kan je voor € 20,- bij ons buiten 3 tafels met 12 stoelen reserveren, inclusief 5 bekertjes geitenvoer. Zo heb je gegarandeerd een fijne plek om zitten en ook contact met een stel van onze dieren.

Boek een leuke activiteit
Wat te denken van een speurtocht tijdens het groepsbezoek? Of een levensgroot ganzenbordspel door heel de kinderboerderij? Er zijn ook teambuildingsactiviteiten en soms ook mogelijkheden om met de ezels iets te doen. Vraag hierover meer informatie.

Bespreek met onze beheerder de mogelijkheden voor een speurtocht (€0,50), opdrachten spel (€0,50 – € 1,50), ganzenbordspel (€1,50 per kind, inclusief koekje, limonade voor de kinderen), of een activiteit op maat (hier zijn kosten aan verbonden).

De regeltjes/ informatie op een rij

  • Groepsbezoek = gratis maar en bijdrage wordt zeer gewaardeerd! Wel graag minimaal 1 week van tevoren bellen of mailen.
  • Graag zélf op de kinderen letten; niet met te veel tegelijk op speeltoestellen.
  • Verzekerd van een plekje buiten met koffie of thee? Kies ons arrangement van €20,-
  • Spelletje erbij? Neem contact met ons op.
  • Dieren voeren? Graag enkel de geiten en kippen en wél met ons eigen voer.
  • Dieren wél aaien maar níet achterna rennen, schreeuwen, of oppakken.
  • Oh nee! Het regent! Kinderen maakt het meestal niet zoveel uit. Binnenruimte is zeer beperkt toegankelijk voor groepen. Helaas zijn daar geen stoelen te reserveren.
Boek direct

Vul je gegevens in, wij laten je zo snel mogelijk weten of het groepsbezoek mogelijk is.

HET LANDGOED DAT PRIKKELT

Wat heeft Stichting Landgoed Kasteel Geldrop te bieden

Meer informatie over de verschillende onderdelen van Landgoed Kasteel Geldrop? Klik op een van de logo's om direct meer informatie te vinden over het desbetreffende onderdeel.