Kunstexposities

Informatie kunstexposities

In het kasteel zijn vier zalen ingericht voor exposities van beeldende kunst. Meerdere keren per jaar wisselen de tentoonstellingen. De expositiezalen van Kasteel Geldrop bevinden zich op de eerste verdieping en zijn rolstoel toegankelijk. De exposities zijn geopend op elke donderdag, vrijdag en zondag tussen 14.00 en 17.00 uur. Toegang gratis. Gesloten met Pasen, Hemelvaartsdag, 1e Pinksterdag (tweede Pinksterdag wel open), Kerst en zondag tussen Kerst en Nieuwjaar. Bij wisseling van exposant zijn de expositiezalen gesloten op donderdag en vrijdag.

Kijk in de evenementenkalender van deze website voor de huidige en komende exposanten. Belangstellende kunstenaars kunnen contact opnemen met Kasteel Geldrop.

Specificaties expositieruimte

Beeldend kunstenaars die graag willen exposeren op het kasteel kunnen het volgende toesturen naar info@kasteelgeldrop.nl:

  • Curriculum Vitae;
  • Aantal representatieve foto’s van werken.
Hoogte ruimte
3,10 meter
Vensters ruimte
Alle vensters zijn 2,10m breed en voorzien van witte rolgordijnen
Hoogte radiatoren
0,93 meter
Oppervlakte & inhoud
oppervlakte is 98m2 en de inhoud van de ruimte is 304m3

HET LANDGOED DAT PRIKKELT

Jouw zakelijke evenement

Bij Landgoed Kasteel Geldrop

Sinds de heren van Geldrop het kasteel in de 14de eeuw hebben opgetrokken in een moerassig gebied langs de Kleine Dommel, is het in de afgelopen 650 jaar meerdere malen verwoest, herbouwd en verbouwd. Sinds 1870 is er echter weinig veranderd. De tuinen en bijgebouwen dateren rond deze tijd, evenals het interieur.

Neem nu contact op