Huwelijk reserveren

Huwelijk reserveren

Je kunt je huwelijk reserveren (optie of definitief) door het onderstaande formulier in te vullen.  Je ontvangt van het kasteel een bevestiging per mail dat het huwelijk op de voorkeursdatum plaats kan vinden. Bij een definitieve boeking stuurt het kasteel jullie reservering geakkordeerd terug en kunnen jullie het formulier zelf uploaden op de site van de gemeente Geldrop-Mierlo. Zij zullen per post een bevestiging sturen, meestal binnen drie weken.

Bij een optie op een trouwdag houdt het kasteel jullie formulier in bezit. Mocht je het definitief willen maken, ontvangen wij graag een berichtje via ons mailadres en sturen wij het formulier aan jullie terug. Mocht je toch ergens anders dan op Landgoed Kasteel Geldrop willen trouwen, wordt het formulier door ons vernietigd. Geef dan even door dat de optie vervalt.

Trouwen buiten op het Landgoed faciliteert het team van de Kasteelhoeve Geldrop. Zij verzorgen gehele bruiloften waarbij het mogelijk is om ook tussen de grote bomen of in de appelboomgaard het ja-woord te geven. Zij verzorgen dit alleen in combinatie met een gehele trouwdag op het Landgoed. Voor meer informatie dien je contact op te nemen met de Kasteelhoeve Geldrop.

Het gemeentehuis in Geldrop verstrekt meer informatie over trouwen in de gemeente, ook aan trouwlustigen die niet uit Geldrop of Mierlo komen.

Wij hebben enkele voorwaarden voor trouwen op het landgoed op een rijtje gezet.

De onderstaande bedragen zijn exclusief leges en trouwboekje van de gemeente Geldrop-Mierlo en gelden voor het trouwen op het gehele landgoed.

Specificaties locatiekosten 2024

(gemeente factureert legekosten apart)
Huwelijk op alle dagen van de week
€400,-

Specificaties locatiekosten 2025

(gemeente factureert legekosten apart)
Huwelijk op alle dagen van de week
€450,-

Jouw zakelijke evenement

Bij Landgoed Kasteel Geldrop

Sinds de heren van Geldrop het kasteel in de 14de eeuw hebben opgetrokken in een moerassig gebied langs de Kleine Dommel, is het in de afgelopen 650 jaar meerdere malen verwoest, herbouwd en verbouwd. Sinds 1870 is er echter weinig veranderd. De tuinen en bijgebouwen dateren rond deze tijd, evenals het interieur.

Neem nu contact op