Romantisch huwelijk in het Kasteelpark. Kies jouw eigen plekje uit.

Romantisch huwelijk in het kasteelpark

Het kasteel is omringd door een Engelse landschapstuin. Deze landschapstuin bestaat uit een wirwar van paden, afgewisseld met weiden, vijvers, bruggetjes en zitbankjes. De Engelse landschapstuin heeft vele doorkijkjes; de ruim 150-jaar oude bomen vormen de coulissen van het romantische decor. Met name de plaats onder de twee grote platanen voor het kasteel vormt een intieme plek om in het huwelijk te treden.

Jullie huwelijk wordt door één van de Buitengewoon Ambtenaren Burgerlijke Stand (BABS) voltrokken in het kasteelpark. Daarnaast kunnen jullie op het kasteel of de Kasteelhoeve de hele bruiloft vieren.

Bij slecht weer is de Trouwzaal of de Kasteelhoeve als back-up gereserveerd. De alternatieve “slecht weer locatie” kun je aangeven op het reserveringsformulier.

Als je kiest voor Kasteel Geldrop, kies je voor de verschillende zalen en stijlkamers die een champagnetoast, diner, receptie of uw bruiloftsfeest een bijzonder en intiem cachet geven.

Reserveer je huwelijk hier

HET LANDGOED DAT PRIKKELT

Wat heeft Stichting Landgoed Kasteel Geldrop te bieden

Meer informatie over de verschillende onderdelen van Landgoed Kasteel Geldrop? Klik op een van de logo's om direct meer informatie te vinden over het desbetreffende onderdeel.