Romantisch huwelijk in de Bloemenhof

Romantisch huwelijk in de Kasteel Bloemenhof

De Kasteel Bloemenhof is de afgelopen jaren in een geleidelijke verandering terecht gekomen. De invulling van de vier grote kwadranten is veranderd van moestuin tot bloementuin met speciale vaste planten, struiken en fruitbomen. Ook snijbloemen staan in de talrijke borders. Deze bloemen gebruikt de bloemengroep van het kasteel voor prachtige decoraties in de stijlkamers, precies zoals de laatste adellijke bewoonster, baronesse Van Tuyll van Serooskerken-Quarles van Ufford, dat deed. Vooral de boomgaard is een favoriete plek om in het huwelijk te treden.

Jullie huwelijk wordt door één van de Buitengewoon Ambtenaren Burgerlijke Stand (BABS) voltrokken in het kasteelpark. Daarnaast kunnen jullie op het kasteel of de Kasteelhoeve uw gehele bruiloft vieren of een deel daarvan.

Bij slecht weer is de Trouwzaal of de Kasteelhoeve als back-up gereserveerd. De alternatieve “slecht weer locatie” kun je aangeven op het reserveringsformulier.

Als je kiest voor Kasteel Geldrop, kies je voor de verschillende zalen en stijlkamers die een champagnetoast, diner, receptie of uw bruiloftsfeest een bijzonder en intiem cachet geven.

Reserveer je huwelijk hier

HET LANDGOED DAT PRIKKELT

Wat heeft Stichting Landgoed Kasteel Geldrop te bieden

Meer informatie over de verschillende onderdelen van Landgoed Kasteel Geldrop? Klik op een van de logo's om direct meer informatie te vinden over het desbetreffende onderdeel.