Wil je graag jouw eigen feest samenstellen?

Stel jouw eigen feest samenstellen?

Wil je graag jouw eigen feest samenstellen? Dat kan! Samen met de specialisten van de Kasteelhoeve stellen we graag jouw ideale dag samen.

De mogelijkheden en stijlen op het landgoed zijn ongekend voor jouw ultieme feest. Maak een vrijblijvende afspraak en we helpen je graag.

Neem contact met ons op

Voorwaarden huwelijk Kasteel Geldrop

Heeft u belangstelling om op het landgoed van Kasteel Geldrop uw huwelijk te laten sluiten, neem dan contact op met het kasteel voor de beschikbaarheid van de locatie op uw favoriete datum en tijdstip.

Enkele voorwaarden:

  • U kunt uw huwelijkssluiting in de Trouwzaal, de Kasteelhoeve of buiten in de tuinen van het landgoed laten plaatsvinden tussen 9.00 en 00.00 uur. Indien u buiten wilt trouwen, dient u eerst met de Kasteelhoeve contact op te nemen.
  • Een huwelijksvoltrekking duurt 25 minuten;
  • De gemeente Geldrop-Mierlo bepaalt dat het alleen mogelijk is te trouwen op het hele uur. Ook kan men pas een huwelijksvoltrekking op zijn vroegst een jaar van tevoren reserveren. Wel kunnen opties bij het kasteel eerder worden gezet;
  • Het is mogelijk een voorkeur uit te spreken voor een bepaalde BABS;
  • Download PDF: algemene_voorwaarden_huwelijksvoltrekking_2018_2019.

Klik hier voor het reserveren van een huwelijksvoltrekking.

Kasteel Geldrop gaat vertrouwelijk met uw gegevens om. U ontvangt van het kasteel een bevestiging per mail dat het huwelijk op de voorkeursdatum plaats kan vinden. Bij een definitieve boeking stuurt het kasteel uw gegevens door naar de Burgerlijke Stand van de gemeente Geldrop-Mierlo. Zij zullen u per post een bevestiging sturen, meestal binnen drie weken.

HET LANDGOED DAT PRIKKELT

Wat heeft Stichting Landgoed Kasteel Geldrop te bieden

Meer informatie over de verschillende onderdelen van Landgoed Kasteel Geldrop? Klik op een van de logo's om direct meer informatie te vinden over het desbetreffende onderdeel.