Dineren of borrelen in Kasteel Geldrop

Dineren in Kasteel Geldrop

Bourgondisch genieten

Heerlijk dineren aan een mooi gedekte tafel met vrienden en familie kan perfect bij Kasteel Geldrop. Van sjiek met linnen gedekt tot vintage gestijlde tafels, alles is naar eigen smaak in te richten. Met onze professionele, cateraar de Kasteelhoeve weten wij heerlijke feestmaaltijden aan tafel te toveren. Ons gastvrije team staat graag voor je klaar om van alle gemakken te voorzien. Nieuwsgierig geworden?

Om de kwaliteit te waarborgen werken wij met vaste cateraars. Bij ons is het niet mogelijk om eigen catering in te huren.

Proost!

Hoe mooi is het om te proosten in één van de bijzondere ruimtes van het kasteel. Alle ruimtes zijn aan te passen aan jullie hoeveelheid gasten. Tijdens jullie borrel of receptie staan onze gastvrouwen en heren voor iedereen klaar om drankjes te serveren en om hapjes uit te delen. We hebben diverse drankpakketten die naar wens kunnen uitgebreid worden met bijvoorbeeld een cocktailbar, mimosa bar of wat dacht je van een whiskey proeverij voor de mannen? Benieuwd hoe jullie borrel er uit kan zien?

Plan een vrijblijvende afspraak! We bespreken graag de mogelijkheden en geven informatie over de arrangementen.

HET LANDGOED DAT PRIKKELT

Wat heeft Stichting Landgoed Kasteel Geldrop te bieden

Meer informatie over de verschillende onderdelen van Landgoed Kasteel Geldrop? Klik op een van de logo's om direct meer informatie te vinden over het desbetreffende onderdeel.