Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Sinterklaaskasteel Geldrop

25/11/2023 om 10:00 - 26/11/2023 om 20:00

Sint is dringend op zoek naar nieuwe hulppietjes en doet daarom dit jaar ook Geldrop aan. Hij weet dat hier veel enthousiaste kinderen wonen, die hem vast wel willen komen helpen. Sint logeert met heel veel Pieten in Kasteel Geldrop en opent op zaterdag 25 en zondag 26 november de deuren voor iedereen die komen wil! Alle kinderen zijn welkom, samen met ouders, grootouders, ooms en tantes, vrienden en vriendinnen enzovoort. In het kasteel leren de kinderen in elke Sintkamer iets wat je moet weten of kunnen als hulppiet. En natuurlijk is er een ontmoeting met Sinterklaas, waarna de bezoekertjes het enige echte Geldropse Pietendiploma in ontvangst mogen nemen!

Pietendans voor studiekans
De opbrengst van de bezoekjes en scholing tot hulppiet in ons Sinterklaaskasteel Geldrop gaat naar Stichting Bolivia Komité Geldrop, die daarmee kansarme jongeren in Bolivia en omliggende landen in de gelegenheid stelt een studie te volgen. Dit heeft vele positieve gevolgen voor hun eigen situatie en die van hun omgeving.

Tickets
Sint ontvangt zijn bezoek graag tussen 10.00 en 20.00 uur op het Kasteel. Een bezoekje duurt ongeveer een uur. Binnenkort gaat de website www.sinterklaaskasteelgeldrop.nl online met meer informatie. (hiervoor in de plaats:)
De online ticketverkoop start op zaterdag 7 oktober om 12 uur op www.sinterklaaskasteelgeldrop.nl.

ORGANISATOR
Stichting Bolivia Komité Geldrop en Kasteel Geldrop
Meer info op www.sinterklaaskasteelgeldrop.nl

Gegevens

Begin:
25/11/2023 om 10:00
Einde:
26/11/2023 om 20:00

Organisator

Stichting Bolivia Komité Geldrop
E-mail
secretariaatbkg@kpnmail.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Kasteel Geldrop
Mierloseweg 1
Geldrop,
+ Google Maps
Telefoon
040 2801230