Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Christmas Castle

2 november om 08:00 - 17:00

We weten allemaal dat de Kerstman op de Noordpool woont, maar tijdens zijn bezoek aan Nederland maakt hij van Kasteel Geldrop zijn sfeervolle winterpaleis. Kom kijken op zaterdag 17 en zondag 18 december tussen 10.00 en 18.00 uur.

Maak een magische tour door het kasteel, elke kamer is een belevenis op zich. Ontmoet de Kerstvrouw in haar keuken. Hier vertelt zij geheimpjes van de Kerstman en mag je een leuke activiteit met haar doen. Via een geheime doorgang in haar voorraadkast loop je door naar de slaapkamer van de Kerstman. Ga samen met de elfjes op zoek naar alle plekjes waar hij zijn lievelingssnoepjes verstopt. Maar lang niet alle elfjes weten alles zo goed te vinden. De elfjes op de postkamer zijn belangrijke post kwijt, brieven aan de Kerstman! Help jij ze uit de brand? Hier mag je ook je eigen brief aan de Kerstman schrijven. Die mag je posten op de magische Noordpool brievenbus of zelf overhandigen aan de Kerstman. Ook de elfjes op de werkplaats van de Kerstman kunnen wat hulp gebruiken. Zij moeten alle speelgoed voor kerst maken, help ze mee teddybeertjes te bouwen. Als kers op de kersttaart mag je de Kerstman ontmoeten. Vertel hem wat je graag wilt met kerst en maak een mooie foto met hem.

Tickets: €7,50 p.p., ticketverkoop start op 11-11-2022 vanaf 11.00 uur via www.thechristmascastle.nl

Maandag 19 December wordt gereserveerd voor kwetsbare gezinnen. Deze gezinnen krijgen via verschillende instanties gratis entree aangeboden. Aanmelden via Voedselbank Geldrop.

Gegevens

Datum:
2 november
Tijd:
08:00 - 17:00

Organisator

Kasteel Geldrop
Telefoon:
0402801230
E-mail:
info@kasteelgeldrop.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Kasteel Geldrop
Mierloseweg 1
Geldrop,
+ Google Maps
Telefoon:
040 2801230